Partidul Legii și Dreptății a depus la CEC actele pentru înregistrare pentru participarea la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021

Partidul Legii și Dreptății a depus astăzi, 01.06.2021, la Comisia Electorală Centrală actele pentru înregistrare pentru participarea la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

Liderul Partidului Legii și Drepțății, Mariana Durleșteanu, a declarat că, la baza formării listei electorale, a stat obiectivul de a scoate în prim-plan persoane oneste și responsabile.

"Avem în echipă persoane profesioniste, cu o bogată experiență în diverse domenii. Sunt onorată să merg împreună cu ei în aceste alegeri.", a declarat Mariana Durleșteanu.

La rândul său, președintele formațiunii Nicolae Alexei a menționat că are toată încrederea în noua echipă a Partidului Legii și Dreptății și este încrezut că aceasta va aduce mult beneficiu Republicii Moldova și cetățenilor ei.

De asemenea, Mariana Durleșteanu mizează pe o campanie electorală curată, transparentă, constructivă, bazată pe respect reciproc și bun simț.

"Vom veni cu programe, proiecte și propuneri concrete, realiste și realizabile. Nu vom face promisiuni deșarte. Nu ne vom ocupa de manipulări și pomene electorale.", a precizat Mariana Durleșteanu.

Pe lista de deputați sunt 56 candidaţi.

Primii 10 candidați de pe lista Partidului Legii și Dreptății sunt:

Mariana Durleșteanu, Nicolae Alexei, Alexei Busuioc, Viorica Prutean, Stan Samoila, Constantin (Alin) Lupu, Nadejda Lisac, Veaceslav Bulai, Dumitru Florea și Nelli Bocovan.

Candidații din echipa Partidului Legii și Dreptății reprezintă diferite profesii și sunt oameni care și-au făcut meseria cu dăruire, responsabilitate și dedicație.

Share this post